Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012

Είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα στην Ιπποκράτους.

   Στο ΠΑΣΟΚ  όλοι είναι μια οικογένεια. Λίγο πολύ, ουκ ολίγα στελέχη είναι μεταξύ τους συγγενείς. Για παράδειγμα την κ. Συλβάνα Ράπτη την έχει παντρέψει ο Χρήστος Παπουτσής, ο οποίος είναι υποψήφιος για την αρχηγία του ΠΑΣΟΚ. Η ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ, όμως δεν θα υποστηρίξει τον Χρήστο, αλλά τον Ευάγγελο Βενιζέλο. Όπως έλεγε και τις προάλλες στους διαδρόμους της Βουλής, μπορεί ο Χρήστος να είναι κουμπάρος και φίλος της αλλά η ίδια θα ταχθεί υπέρ του Βενιζέλου. Συγκεκριμένα δήλωσε: '' Δοκίμασε το 2007, έχασε, όμως τώρα έφτασε η ώρα του. Πιστεύω ότι μπορεί να δώσει άλλον αέρα στο κόμμα.''
  Φυσικά και θα δώσει άλλον αέρα. Θα δώσει αέρα Γερμανίας, ενώ με τον Γιώργο είχαμε μόνο αέρα Αμερικής!!!
  Ο Χρήστος, λοιπόν, δεν θα μπορέσει να στηριχτεί στην κουμπάρα του, αλλά στηρίζεται στο μπατζανάκη του, τον γραμματέα του κινήματος, Μιχάλη Καχριμάκη, ο οποίος δέχθηκε και εσωκομματική επίθεση- ότι δεν θα είναι αμερόληπτος ως γραμματέας και ως υποστηριχτής του Χρήστου Παπουτσή. Αστεία πράγματα, λες και υπάρχει μηχανισμός στην Ιπποκράτους σε λειτουργία αυτή τη στιγμή!!!

   Όμως, μέσα στο ΠΑΣΟΚ έχουμε κι άλλη οικογενειακή υπόθεση ή όπως αλλιώς θα το λέγαμε στη γλώσσα του George ''family affair''.Αναφερόμαστε φυσικά στο ''δίδυμο'' Γιάννης Ραγκούσης-Άννα Νταλάρα, τα γνωστά ξαδερφάκια!
  Την προηγούμενη εβδομάδα, ο Γιάννης Ραγκούσης συνάντησε την Άννα έξω από το καφενείο της Βουλής. Χειραψίες, σφιχταγκαλιάσματα  και η απαραίτητη κουβέντα για τα εσωκομματικά. Ο Γιάννης ακούστηκε να λέει : ''Άννα , πρέπει να δούμε τι θα κάνουμε'' και συζήτησαν στα όρθια  το ενδεχόμενο δικής του υποψηφιότητας. Για την υποψηφιότητα του Γιάννη, δεν βάζω και το χέρι μου στη φωτιά, ούτε για το τι θα πράξει η Άννα και ποιόν θα στηρίξει στις εσωκομματικές του ΠΑΣΟΚ. Άλλωστε, μην ξεχνάμε ότι στο ΠΑΣΟΚ είμαστε όλοι μια ωραία ατμόσφαιρα.
  Μια ωραία ατμόσφαιρα που επιβεβαιώνεται και μέσα από την κόντρα του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και Χρήστου Παπουτσή. Πισώπλατα συναδελφικά μαχαιρώματα. Ο Μιχαλάκης τσε και Βάρα που γύρισε στο υπουργείο ''το'βλεπες, το' παιξες'' ξεσπάθωσε κατά του πολίτη Χρηστάκη Παπουτσή- όπως τον αποκαλούσε κι ο Κουλούρης.Το παρασκήνιο της συγκεκριμένης επίθεσης είναι μεγάλο και δεν έχει να κάνει με το γεγονός ότι ο Μιχάλης - μάλλον- θα ταχθεί με τη πλευρά Βενιζέλου αλλά και με την μετακίνηση τελικώς του Μιχάλη στην Κατεχάκη. Για να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή, οφείλουμε να ενημερώσουμε πως σε αντίθεση με την Άννα που είδε με πολύ καλό μάτι την προαγωγή της στο υπουργείο ανάπτυξης, ο Μιχάλης αρχικά είχε αρνηθεί τη δική του επιστροφή στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη. Πήγε κι ήρθε 2-3 φορές στην Κατεχάκη  μέχρι τελικά να πειστεί την προηγούμενη Δευτέρα το μεσημέρι από τον Λουκά Παπαδήμο να αναλάβει το υπουργιλίκι. Όλα παίχτηκαν σ' ένα τηλεφώνημα που έκανε ο Λουκάς στον Μιχάλη.......
  Τελικά είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα!