Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012

Γερμανική πρόκληση: Οι Έλληνες είναι τα ... “γαριδάκια” της Ευρώπης



Δεν μπορεί, μάλλον μας μισούν. Δεν εξηγείται αλλιώς. Από τη μια τα μέτρα, από την άλλη η πολιτική της, απέναντι στη χώρα μας, ήρθε και η έρευνα αυτή για να μας αποτελειώσει... Σύμφωνα λοιπόν με Γερμανική έρευνα, οι Έλληνες είναι οι “φίφες”, τα γαριδάκια της Ευρώπης, αφού έχουν το μικρότερο και λεπτότερο μέγεθος πέους, ανάμεσα στους άνδρες 25 χωρών, από την Ευρωπαϊκή Ένωση.


Η έρευνα έγινε για λογαριασμό μεγάλης Γερμανικής εταιρίας προφυλακτικών, πριν από 3 χρόνια και σύμφωνα με αυτή οι άνδρες της Ελλάδας κατατάσσονται στην τελευταία θέση από τους υπόλοιπους Ευρωπαίους, στο μήκος και τη διάμετρο του πέους τους. Μην σπεύσετε να πείτε ότι η έρευνα είναι παλιά, τέτοια πράγματα δεν αλλάζουν μέσα σε 3 χρόνια...



Το δείγμα που εξέτασε και ανέλυσε το Γερμανικό Ινστιτούτο Προφυλακτικών ήταν 10.477 άνδρες από 25 χώρες της ΕΕ. Στην τελευταία θέση βρίσκονται οι Έλληνες με μέσο όρο μήκους 12,18 εκατοστών και μέσο όρο περιφέρειας τα 10,19 εκατοστά. Οι πιο “προικισμένοι” Ευρωπαίοι είναι οι Γάλλοι με μέσο όρο μήκους τα 15,48 εκατοστά και με πάχος που φτάνει τα 13,63 εκατοστά. Δηλαδή (σε μια πιο ελεύθερη ανάλυση και φυσικά χαριτολογώντας ) το μήκος των Ελλήνων είναι μικρότερο από το... πάχος των Γάλλων.



Οι Έλληνες με τα 12,18 εκατοστά τους, βρίσκονται φυσικά και κάτω από τον Ευρωπαϊκό “μέσο όρο”, που είναι τα 14,27 εκατοστά σε μήκος και 11,70 περίμετρο. Οι Γερμανοί, μόλις που καταφέρνουν να ξεπεράσουν τη...βάση με μήκος 14,61 και περίμετρο 11,80 εκατοστά.


Αναλυτικά σας παρουσιάζουμε τα αποτελέσματα με τους πιο “προικισμένους” και με τους...”ποντικούληδες” της Ευρώπης:

- Βέλγοι: Ξεπερνούν τον μέσο όρο με 14,40 εκατοστά

- Βούλγαροι: ακριβώς στο μέσο όρο με 14,27 εκατοστά

- Δανοί: κάνουν την έκπληξη με 15,07 εκατοστά

- Γερμανοί: 14,61 εκατοστά

- Εσθονοί: Αγγίζουν την κορυφή, χάνουν από τους Γάλλους στον... πόντο με 15,40 εκατοστά

- Φινλανδοί: κάνουν παρέα με τους ... Έλληνες. Βρίσκονται στις τελευταίες θέσεις: 13,30 εκατοστά

- Πορτογάλοι: κάτω και αυτοί από το μέσο όρο: 14,10 εκατοστά

- Σουηδοί: πολύ ψηλά, στην δεύτερη θέση με μέσο όρο τα 15,45 εκατοστά

- Ολλανδοί και Πολωνοί: ισοβαθμούν λίγο πάνω από το μέσο όρο με 14,80 εκατοστά

- Ισπανοί και Ιταλοί: βρίσκονται και αυτοί πολύ κοντά, κάτω από τη βάση όμως: 13,70

Η λίστα συνεχίζει με τις υπόλοιπες χώρες που κυμαίνονται περίπου, στο μέσο όρο. Πάντως για να χαριτολογήσουμε λίγο, φαίνεται ότι κάτι έχει το κλίμα, δεν εξηγείται αλλιώς το γεγονός πως οι μεσογειακοί λαοί (Ισπανία, Ιταλία, Ελλάδα) βρίσκονται χαμηλά σε σχέση με τους άνδρες της κεντρικής και Βόρειας Ευρώπης. Πάντως σύμφωνα με τον επικεφαλής της έρευνας τον Jan Vinzenz Krause: " Το μέγεθος στο πέος είναι σαν τις πατούσες μας. Κανείς δεν φοράει το ίδιο νούμερο παπούτσι γιατί και εκεί τα μεγέθη αλλάζουν από άνδρα σε άνδρα"