Τρίτη, 17 Ιανουαρίου 2012

Η μεγάλη κοροϊδία με τις διακοπές ρεύματος και το χαράτσι μέσω ΔΕΗ.

Γράφει ο Παναγιώτης Θεοδώρου
Κάποιοι είναι δεδομένο ότι ζουν σε άλλη χώρα και δυστυχώς έχουν θέσεις ευθύνης.

Μέρες τώρα ακούμε τα... απίστευτα γύρω από το χαράτσι στα ακίνητα και τον κίνδυνο να μείνουν καταχείμωνο χωρίς ρεύμα χιλιάδες πολίτες.

Απ' τη μια η ΔΕΗ λέει “εγώ δεν μπορώ να παραβιάσω το νόμο,το υπουργείο έχει συνδέσει το ρεύμα με το χαράτσι και έτσι έχω υποχρέωση να κόψω το ρεύμα”
Το υπουργείο λέει ότι ουσιαστικά δεν υπάρχουν απλήρωτοι λογαριασμοί λόγω χαρατσιού και πως δεν θα κοπεί το ρεύμα σε όσους υπάγονται στα κοινωνικά κριτήρια... ξεχνώντας ότι υπάρχουν και άνθρωποι με οικογένειες που έχουν υποστεί μειώσεις ως και 30-40% στο μισθό, καλούνται να πληρώσουν έκτακτες εισφορές κλπ που δεν υπάγονται στη ρύθμιση.

Το ΠΑΜΕ κάνει καταλήψεις και βγάζει στις γειτονιές... περιπολίες. Το ίδιο και πολίτες που έχουν σχηματίσει διάφορες οργανώσεις...

Τέλος η ΓΕΝΟΠ λέει πως δεν θα επιτρέψει τη διακοπή. Θα κάνει περιφρούρηση (που άραγε) για να μην πάνε οι εργολάβοι να κόψουν το ρεύμα...

Ο ένας λοιπόν τραβάει την ουρά του απ' έξω (δεν φταίω εγώ, το υπουργείο) ο άλλος λέει ότι όλα πάνε καλά (από θαύμα όλοι βρίσκουν και πληρώνουν) και ο τρίτος λέει μην ανησυχείτε θα ανεβάσω εγώ ξανά τον διακόπτη.

Ο καθένας το δικό του παιχνίδι στην πλάτη εκείνων που τους πληρώνουν νομίζοντας προφανώς ότι οι πολίτες έχουν χαμηλή νοημοσύνη, ότι ζουν σε άλλη χώρα... όπως και εκείνοι.