Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012

Νέος έρωτας στη ζωή της πρώην συζύγου του Στρος Καν;

Δίχως τέλος είναι οι «ροζ» αποκαλύψεις για το πρώην ζευγάρι Αν Σινκλέρ και Ντομινικ Στρος Καν. Αυτήν την φορά το περιοδικό Voici έγραψε ότι η δημοσιογράφος έχει δεσμό με τον εκδότη της Ολιβιέ Νόρα. Για αυτό και η Αν Σινκλερ κατέθεσε μήνυση εναντίον του.

«Η Αν Σινκλέρ διαψεύδει την πληροφορία που δημοσιεύτηκε την Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου και της αποδίδει δεσμό με τον εκδότη Ολιβιέ Νόρα» έγραφε μια λακωνική διάψευση που έδωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο δικηγόρος της Σινκλέρ.

Ο Ολιβιέ Νόρα είναι το αφεντικό των εκδόσεων Grasset που εξέδωσε το βιβλίο που έγραψε η Αν Σινκλέρ, «Οδός 21 Μποασί», και δημοσιεύτηκε τον περασμένο Μάρτιο για τη ζωή του παππού της Πολ Ρόζεμπεργκ, διάσημου εμπόρου έργων τέχνης. «Η Αν Σινκλέρ θα καταθέσει αγωγή στο περιοδικό Voici και σε κάθε άλλο Μέσο που δεν θα σεβαστεί το δικαίωμά της στην ιδιωτική ζωή» προσθέτει ο δικηγόρος της.

Από την πλευρά του ο Ολιβιέ Νόρα διέψευσε κατηγορηματικά αυτές τις φήμες και απειλεί ότι θα υποβάλλει αγωγές στα Μέσα που διασύρουν την ιδιωτική του ζωή και την εικόνα του, σύμφωνα με τον δικηγόρο του.


Πηγή: madata.gr