Κυριακή, 27 Μαΐου 2012

Μητσοτάκης:Πείτε στον λαό ότι φταίμε εμείς και όχι οι ξένοι


Ο πολιτικός κόσμος πρέπει να πει καθαρά στον ελληνικό λαό την αλήθεια και να μην τα ρίχνει όλα στο Μνημόνιο και τους ξένους, αναφέρει σε άρθρο του στην Καθημερινή της Κυριακής ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης.

Όπως υποστηρίζει, η Ελλάδα δεν πρέπει να συζητήσει το ενδεχόμενο αποδέσμευσης από τις συμβατικές της υποχρεώσεις, ωστόσο έχει τη δυνατότητα να τις θέσει σε διάλογο.

Ο πρώην πρωθυπουργός τονίζει μεταξύ άλλων: «Oι εκλογές θα είναι καθοριστικές, καθώς τα μηνύματα που έλαβαν ο υπηρεσιακός πρωθυπουργός κ. Πικραμμένος, αλλά και οι Αντ. Σαμαράς και Ευ. Βενιζέλος την περασμένη εβδομάδα στις Βρυξέλλες ήταν περισσότερο από σαφή: Η παραμονή της Ελλάδας στην Ευρωζώνη είναι συνυφασμένη με την τήρηση των δεσμεύσεων που έχουν αναληφθεί με τη νέα δανειακή σύμβαση, καθώς και με την επίτευξη των δημοσιονομικών στόχων και οι συζητήσεις περί απομάκρυνσής της δεν αποτελούν σε καμία περίπτωση “μπλόφα”».

Όπως καταλάβατε ο βρυκόλακας ξύπνησε και ζητάει αίμα....... Τώρα που η κόρη πήγε στη ΝΔ, ήρθε η ώρα να πιει  το αίμα μερικών με πρώτο τον Αντώνη.