Τετάρτη 11 Απριλίου 2012

ΠΟΛ ΤΟΜΣΕΝ Ο κρυφός έρωτας του ΤΡΟΪΚΑνου με πλουσιοκόρη της Εκάλης



Ξανθιά Ελληνίδα καλλονή, γόνος πλούσιας και γνωστής οικογένειας της Εκάλης «κάηκε», όχι από τους όρους του μνημονίου, αλλά από έρωτα για τον ισχυρό άνδρα της τρόικας, Πολ Τόμσεν.

Όπως δημοσιεύει το Ciao, η γνωριμία τους έγινε το καλοκαίρι του 2010 σε σπίτι μεγαλοβιομήχανου, στα βόρεια προάστια.

Η νεαρή γοητεύτηκε αμέσως από τον γαλανομάτη οικονομολόγο από τη Δανία και τελικά πήρε το χρίσμα του άτυπου «συμβούλου» του στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με το περιοδικό, οι δυο τους έβγαιναν συχνά σε απόμακρα μέρη χωρίς ωστόσο να συμβεί κάτι μεταξύ τους καθώς το ερωτικό ενδιαφέρον ήταν μονόπλευρο.

Σχεδόν ένα χρόνο μετά τη πρώτη τους συνάντηση, ο Πολ Τόμσεν τής ανακοίνωσε ότι θα σταματήσουν να βλέπονται.

Στο άκουσμα της είδησης ότι ο επικεφαλής του κλιμακίου του ΔΝΤ θα φύγει από την Ελλάδα η νεαρή κατέρρευσε και ξεκίνησε τις προσπάθειες να συναντιούνται όπου και να βρίσκεται αυτός.

Μάλιστα, οι προσπάθειές της έφτασαν στα άκρα, καθώς μετά τα επίμονα τηλεφωνήματα και τα παρακάλια ήρθαν οι απειλές.

Ο Τόμσεν όμως ανένδοτος…

Βεβαίως το θέμα έχει και άλλη "πλευρά" και τη δημοσιεύει ο δημοσιογράφος Σπύρος Καρατζαφέρης στο blog του spirospero.gr:

Ένα πρωινό με ανοιξιάτικο καιρό έπινα καφέ στις «Πόρτες» στο Ψυχικό κ’ έγινα χωρίς να το θέλω ωτακουστής. Δίπλα μου δύο ζευγάρια, γύρω στα 30-35 ετών συζητούσαν για την «ξανθιά καλλονή που ξετρέλανε τον Πόλ».
Η ξανθιά καλλονή είναι νεαρά ύπαρξη με πλούσιο μπαμπά, με σπουδές στις ΗΠΑ και διαμένει στην Εκάλη…

Ο Πολ είναι ο γνωστός μας Τροϊκανός του ΔΝΤ κ. Τόμψεν.
Γνωρίστηκαν το καλοκαίρι του 2010, στις αρχές της Τρόϊκας στην Ελλάδα σε εκδήλωση που είχε οργανώσει στο σπίτι του τιτλούχος μεγαλοβιομήχανος.

Ο έρωτας τους ήταν κεραυνοβόλος και ο Πολ εξαιτίας της ξανθιάς καλλονής αγάπησε… τους Έλληνες και την Ελλάδα. Ίσως για αυτό στο διάστημα του πρώτου μνημονίου ήταν ήπιος και ανεκτικός. Έβαζε νερό στο κρασί του στην εφαρμογή του μνημονίου και δεχόταν τις «τρέλες» της Κυβέρνησης Γ. Παπανδρέου. Το μνημόνιο, π.χ., ζητούσε περικοπές των δημοσίων δαπανών 30% και αποδέχθηκε το ισοδύναμο ποσό των οριζόντιων περικοπών με αποτέλεσμα να πολλαπλασιαστεί η ύφεση (δεν τα λέω εγώ, τα δύο ζευγάρια τα έλεγαν, που από τα συμφραζόμενα έβγαινε το συμπέρασμα ότι ήταν φίλοι με την ξανθιά καλλονή).

Τα δύο ζευγάρια έλεγαν και ονόματα και διευθύνσεις, αλλά, προς το παρόν δεν τα γράφω…

Η φλογερή σχέση κράτησε, περίπου, ένα χρόνο. Μετά ήρθε ο χωρισμός με πρωτοβουλία της ξανθιάς πλουσιοκόρης και ο Πολ στεναχωρήθηκε πολύ. Προσπάθησε την επανασύνδεση, αλλά η όμορφη Ελληνίδα ήταν ανένδοτη και στις προσπάθειες του Πολ απαντούσε με κατηγορηματικό «όχι».

Αυτό το «όχι» αγρίεψε τον Πολ και από «γλυκούλης» έγινε πολύ κακός και σκληρός με τους Έλληνες…
Με άλλα λόγια: Η καψούρα του κ. Τόμσεν έκαψε την Ελλάδα. Συμπέρασμα: Αν θέλουμε να δούμε άσπρη μέρα πρέπει να παρακαλέσουμε την ξανθιά καλλονή… να θυσιαστεί για την Ελλάδα.

Για την ιστορία, το θέμα είχε αποκαλύψει πρώτη η εφημερίδα "Το ΠΟΝΤΙΚΙ" στις 25 Νοεμβρίου 2010, γράφοντας για μια «κόρη πολύ γνωστής νεοδημοκρατικής οικογένειας που κατοικεί προς Εκάλη πλευρά» την οποία «ερωτεύτηκε σφόδρα».

Αποφάσισε λοιπόν, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα «να μείνει ολίγον περισσότερο στην Αθήνα», «έπιασε σπίτι με ενοίκιο στα βόρεια προάστια», αλλά είναι «τόσο έντονος ο δεσμός του» που «σκέπτεται να φύγει από το ενοίκιο και να προχωρήσει σε αγορά κατοικίας».